İç Mimarlık Ofisi | İstanbul'da Özgün Mekanlar

www.qaraqalem.com
© 2023 CREATED BY Ozico Medya
Premium Web Service

2020 Yılı Daire Dekorasyon Örnekleri 1

2020 Yılı Daire Dekorasyon Örnekleri

2020 Yılı Daire Dekorasyon Örnekleri Teknolojinin tamamı ile hayatımızda yer etmesi ile birlikte daire için dekorasyon örnekleri de farklılaşmıştır. Daire dekorasyonları renkli ve ışıltılı bir görünümden uzakta daha sade bir görünüm ile ortaya çıkmaktadır. Qara Qalem iç mimarlık olarak tamamı ile müşterilerin beklentileri ile uyumlu daire dekorasyonları tasarlamaktayız…

daire iç dekorasonları arasında yer alan qaraqalem iç mimarlık mekânlara estetik ve sıra dışı görünüm kazandırmaktadır.

2020 Yılı Daire Dekorasyon Örnekleri 2

Daire Dekorasyon Örnekleri Hangi Özellikleri İçerisinde Barındırıyor?

1-Minimalist!
2020 Yılı Daire Dekorasyon Örnekleri Yeni yılın en çok tercih edilen daire  dekorasyon örnekleri incelendiğinde minimalist bir tarzın benimsendiğini görmekteyiz. İnsanlar artık evlerini süslemek ve renklendirmek istemiyor daha az renk ve eşya ile daire dekorasyonları tasarlamak istiyorlar.

2-Bütüncül!
Günümüzdeki daire dekorasyonları incelendiğinde bütüncül bir yaklaşımın benimsendiğini görmekteyiz. Yani dekorasyon planlaması yapılırken odalar tek tek ele alınmamakta evin bütünü ele alınarak tek tip bir daire dekorasyon tasarımının ortaya çıkması amaçlanmaktadır.

3-Geometrik Şekiller!
Trend olan daire dekorasyon örnekleri incelendiğinde geometrik şekillerin dairenin belli kısımlarında kullanılması oldukça estetik görüntülerin elde edilebilmesine olanak sağlamıştır. Dikdörtgen, daire, kara ve üçgen gibi şekiller doğru alanlarda kullanılır ise ortaya hayal edilenden çok daha fantastik görüntüler çıkabilecektir.

4-Tavan ve Taban Renklendirme!
Daire dekorasyon yapan firmalar artık tavan ve tabanları aynı renge boyamak yerine renklendirmeye başlamışlardır. Yeni daire dekorasyonlarında tavan rengi ile duvar renginin aynı renk olması tavsiye edilirken taban renginin biraz daha mat renklerden oluşması tercih edilebilmektedir.

5-Doğru Işıklandırma!
Daire dekorasyon örnekleri incelendiğinde doğru ışıklandırmanın ne denli önemli olduğunu görmekteyiz. Avizeler, spotlar ve tavan arası lambaların dekorasyon ile doğru bir bütünlük sağlaması farklı bir ambiyansın oluşmasına olanak sağlayacaktır.
Bunların dışında evin belli bölümlerinde antika kullanılması yaşam alanının farklı bir ruha sahip olmasını sağlayacaktır. Beyaz ve mavi renklerin tercih edilmesi minimalist bir yaklaşımın benimsendiği izlenimini verecektir.

2020 Yılı Daire Dekorasyon Örnekleri 3

Uygun Fiyata Daire  Dekorasyonu Yapan Firmalar

2020 Yılı Daire Dekorasyon Örnekleri Daire dekorasyonları kimi firmalar tarafından uçuk fiyatlarla yapılabilmektedir. Gereğinden fazla fiyat teklifi veren firmalardan uzak durmanızı öneriyoruz. Daire dekorasyonu yapan firmalar arasında yer alan Qara Qalem iç mimarlık sizlere yılın her gününde uygun fiyatlarla daire dekorasyonları tasarlamaktadır.

Qara Qalem iç mimarlık ofisinin daire dekorasyonları ile ilgili olarak kapsamlı bilgiler edinmek ve size özel fiyat tekliflerinden yararlanmak için 0216 328 81 81 numaralı telefonu günün istediğiniz bir saatinde arayabilirsiniz…

×