İç Mimarlık Ofisi | İstanbul'da Özgün Mekanlar

www.qaraqalem.com
© 2023 CREATED BY Ozico Medya
Premium Web Service

2021 Yılında Şık Banyo Tasarımları Nasıl Değişti 1

2021 Yılında Şık Banyo Tasarımları Nasıl Değişti

2021 Yılında Şık Banyo Tasarımları Nasıl Değişti Hayallerinizde tasarladığınız banyonuz günümüzde gerçeğe dönüşüyor!
Şık banyo tasarımları için dekorasyon fikirlerini sizler için hazırladık. İşte tüm detaylar…

2021 Yılında Şık Banyo Tasarımları Nasıl Değişti

2021’in en şık banyo tasarımlarına bakıldığında modern ve minimal detaylardan oluştuğu göze çarpmaktadır. Geometrik şekillerden, düz çizgilerden ve doğal renklerden meydana gelen şık banyo tasarımları için en önemli kural, sadeliktir.

2021 Yılında Şık Banyo Tasarımları Nasıl Değişti 2

2021 Yılında Şık Banyo Tasarımları Nasıl Değişti

Modern tasarımları ile banyonuzda yer alacak olan dolaplara ihtiyaç duyulan tüm eşyaların muhafaza edilmesi sağlanarak minimal bir görünüm elde edebilirsiniz. Şık banyo tasarımları için dolap, çekmece ve raflarda ezber bozan tasarımları tercih ederek doğrusallığı kırabilir ve iç mimari yapısında çağdaş dekorasyonlar elde edebilirsiniz. Kalabalıktan uzak olan banyolarda fayans seçimi de yapı görünümünün önemli bileşenleri arasındadır. Fayans boyutlarında daha büyük fayans ve karo kullanarak banyonuzu daha geniş ve ferah bir alan haline getirebilirsiniz.

Şık banyo tasarımları için seçeceğiniz renk de oldukça önemlidir. Sıkıcı ve tek düze atmosferden kurtulmak için göz yormayan renkler tercih edebilirsiniz. Siyah, beyaz, yeşil, gri, kahve ve tonları renklerinden bir veya birkaçını seçerek modern bir atmosfer yaratmanız mümkün. Banyo tasarımında seçeceğiniz renkler ve dekorasyon fikirlerine kendiniz karar verebileceğiniz gibi iç mimarlık ofisi ile iletişime geçerek bir iç mimar ile birlikte de çalışabilirsiniz.

Canlı bitki ve çiçekler de 2021 yılında şık banyo tasarımları için sık tercih edilmektedir. Özellikle geniş banyolarda duvara asılan yeşil bitkiler ve canlı saksı çiçekleri ile banyonuzda bitkilerin gücünden ilham almanız mümkün. İyileştirici enerji yayan bir ortama dönüşen banyonuz şık görünümünün yanında oldukça dinlendirici de olacaktır.

Şehir yaşantısını evinizin dışında bırakarak doğayı yaşam alanınıza getirmenizi sağlayan ahşaplar, şık banyo tasarımları için de kullanılmaktadır. Suya dayanıklı ahşap paletler ve ahşap detaylı objeler doğal dokuları ile lüks bir dokunuş sağlamaktadır. Zemin ve duvar gibi asıl renk ve malzemelere uyumlu olması dikkat edilmesi gereken tek noktadır.

Geometrik şekillere sahip düz bir çerçeveye sahip ya da çerçevesiz aynalar, sade ve koyu renkli halılar, banyonuzun genel atmosferine uygun havlular ve sade tasarımlı havlu askıları ile 2021 banyo trendlerini evinize taşıyabilirsiniz.

×